Thursday, October 06, 2005

Äntligen slut på Lost!

… och då menar jag äntligen för nu kanske man kan sluta oroa sig för att äckliga folk som laddar ner saker och tittar I FÖRVÄG ska försäga sig om något. Nästa säsong börjar tack och lov redan nästa vecka. Och självklart lär väl samma äckliga folk ladda ner allt som redan finns bara för att det går... Det finns så lite tålamod och uthållighet i världen - ingen orkar eller "kan" följa en serie på rätt sätt längre, dvs titta som folk, en vecka i taget, ett avsnitt i taget. Nejdå, det är dvd-boxar och nedladdade hela serier som ska plöjas i maratonsittningar... Det är fan inte lätt att vara tv-traditionalist.

För att tala om något roligare, i detta fall själva slutet på Lost, så var det lite sådär. Bäst var näst näst sista avsnittet, när franska kvinnan dök upp med varningen. Jag satt som på nålar hela avsnittet, det var nån sorts schysst upptaktspuls som gjorde att man var helt trollbunden. Sedan blev det lite jobbigt förra veckan när de sprängde Arzt i tusen bitar och igår var det oxå lite hackat och tjatigt. Synd. Lite antiklimax med stegen oxå. Allt detta stök för att spränga luckan och så var det inget mer. Det blir ju mer förstås men ändå. Tur att "the others" dök upp i alla fall, hade varit för mycket om deras existens oxå lämnats lika oklart. Jag hade kläckt att det var Walt de var ute efter oxå, så det kändes lite trist. Man har ju inte direkt kunna gissa handlingen upp till nu.

Urk, nu måste jag gå och köpa lite hälso-fetto-yoghurt-nötter, snabblunch på Sawadee gav ingen skön eftersmak.

Ikväll: Medium, tjoho, som krockar med Last Night of the Proms. Kollar alltid på det och blir gråtmild när de spelar Rule Britannia-låten... weirdo.

2 Comments:

Blogger Måns said...

jag kan berätta vad som händer i början av andra säsongen om du vill...
vad som finns nere i luckan...

Friday, October 07, 2005 2:19:00 AM  
Blogger Andrea said...

du är ond, Måns.

jag kan berätta vad som egentligen hände mellan H och Mads.... muuahauahuhauhauahuh

Friday, October 07, 2005 9:58:00 AM  

Post a Comment

<< Home