Sunday, October 29, 2006

"The Devil was the boyfriend and her best friend”


Såg ”Djävulen bär Prada” igår. Bra och rolig på många vis. Retade mig dock enormt på pojkvännen Nate (Entourage-Vincent). Snacka om gnällig typ! Ok att det kanske inte är så kul att tjejen jobbar sent jämt. Men hur ofta lär han vara hemma på kvällen, han var ju kock ju! Och, även om hon hade jobbat på nån "fin" tidning så hade han ju lätt dragit till Boston ändå när det passade hans karriär. Tönt.

För att inte tala om den bästa kompisen. "Den Andy jag känner är jättekär i Nate och springer inte runt som någon dum modebimbo och svansar efter...” Kommer inte ihåg precis vad hon sa, men dumt var det. Som en kompis kanske man skulle visa liite mer intresse/förståelse för det som ens kompis går igenom, även om man kanske inte tycker att det är toppen. Det såg inte ut som om hon tyckte att det var så jättejobbigt att få en Marc Jacobs-väska värd 1 900 dollar...

Den ende i Andys gäng som var någorlunda kul var den kostymklädde killen som av okänd anledning visste allt som mode, men som inte utvecklades det minsta.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home